Kurumsal

 

Ensar Mangal Vadisi

Ensar Mangal Vadisi; 2000 yılında Elazığ’da Nihat Aslan tarafından kurulmuş olup 500 m²’ lik açık, 200 m²’lik kapalı alanı (Tarihi Cimşit Hamamı) ile hizmete girmiştir.

Elazığ halkının yakından tanıdığı Pirzolacı Yusuf Usta’yı mutfağına kazandıran Ensar Mangal Vadisi patent hakkını aldığı yemekleriyle ününe ün katmıştır. Etin gerçek lezzetiyle tanışmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen Ensar Mangal Vadisi, çalışanlarının güler yüzlü hizmeti, ortamının tarihi dokusu ve yemeklerinin lezzetiyle sizin de damağınızı fethedecek.

Ensar Mangal Vadisi; kaliteden ödün vermeden, ekonomik fiyat politikası ile her zaman hijyen ve temizlik kurallarını ön planda tutup,  insani değerleri ticari kaygılardan önde tutarak tüketici dostu bir kuruluş olmayı misyon edinmiş ve bugün bunu başarmanın mutluluğu ve gururunu yaşamaktadır.

Ensar Mangal Vadisi;  Diyarbakır’ın günlük en taze kuzu etlerini ve modern ekipmanlar kullanarak geleneksel ızgara çeşitlerini özel tarifleriyle ürettiği soslarıyla buluşturarak eşsiz bir lezzet festivali sunuyor.

Ensar Mangal Vadisi; 15 yıla varan tecrübesi, kaliteli hizmet anlayışı ve tarihi atmosferiyle size unutulmaz anlar vaad ediyor.

Ensar Mangal Vadisi, damaklara taht kuran lezzet uygarlığı…